2009. május 17., vasárnap

2009-04-13

Igen, tényleg nem nagyon fogok gyakran ide irkálni, mert amint írok ide egy pozitív hangvételű bejegyzést, egyből kapok a pofámba. Úgy látszik túl szép volt ez a 3 nap ahhoz, hogy igaz legyen.

Ma ömlött az arcomba a szar. 1000 hand alatt -35$, tegnap is a 2. sessionöm -20$ volt, szóval most -55$ az utolsó 1300 hand. A legutolsó leosztásnál sokalltam be, és most léptem ki, pedig fürdés után még akartam kicsit játszani, hogy a -26$-t valahogy visszahozzam (amit 5 bukott settel, 7 színnel lerivereléssel, flopolt sorral turnön érkező full elleni bukóval stb. stb. stb. és megintcsak stb-vel sikerült elérnem), de az utolsó leosztás... Van 2 limpelő, aztán SB-ból ez a derék amerikai farmer emel kőkemény 2 BB-t, én meg merészelem adni A2s-sel BB-n, körben így tesz mindenki. A28 flopon a keserű tapasztalatok után már instant pot raise-zel kezdek, SB checkelt, nem csapdázok, egy f*szt, mert azt mindig megszívom, főleg 3 játékos ellen, megadja a 2 BB-t emelő amerikai géniuszunk. Jön egy Q. Hűha, veszélyes lap, mi van, ha ez a kőkemény legény AQ-val játszik? De hát a 2BB-s kemény emelés után már csak emelt volna flopon egy embereset ilyen lappal nem?? Na, legyen, megint pot raise, nézzük mit tesz. Megad. Majd jön a river J, és ismét checkel. Én meg hát felkészült vagyok, könyveket olvasok, megveszem a Póker Magazint és elolvasom benne a cikkeket, most pedig Alonso írta, hogy vegyük észre, ha még value betelhetünk riveren, mert hát onnan jön ám nekünk a profit, mivel ez növeli igazán a potot!!! Mondom végig checkelt, lent FD volt, ami nem jött, riveren is checkel, hátha itt a value, van valami gyenge A nála, ilyesmi. Nem... Emelek, amire allint tol, 2$-t kell megadni a kb 16-17$-os potba. Megadom. Aztán pedig ezután a keserves session után, végképp kiborultam, hogy ezt kell látnom... JJ... Rohadt szaros JJ... Most mégis mit képzelt ez a barom, hogy 3 ember ellen top pár nélkül pot raise-elgetek a vakvilágba??? Vagy ő is egy mentalista, aki tudta, hogy riveren jön a set, és majd jól odab*sz??? De ha jön, akkor miért nem emel a barbár állatja??? És ha nem olvasok Alonsó cikket és elcheckelem páni félelmemben????

Úgyhogy mára ennyi, legközelebb majd 6.000 handnél írok, mert ilyen 1.000 handes szarokban bármi megtörténhet. Most 3.500 hand után 28$ a profitom, 8 a BB/100-am.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése