2009. február 12., csütörtök

2009-01-23

A tegnapi vicces bejegyzés után most egy lehangolt állapotban írt jön. Az egész napom elég rossz volt. Tanultam ugyebár tegnap délután 4-től éjszaka 2-ig, aztán keltem 7-kor és tanultam még egy másfél órát vizsga előtt, de szerintem nem lesz meg ez a számviteli rendszerek. :( Lehet, hogy harmadszor is kell rá mennem, pedig annyira örülnék egy kettesnek. :(

Szóval nem aludtam túl sokat, az idő is ilyen esős szar volt, ebben utaztam hazafelé 4 órát. Köhögök is még mindig, múlt hét péntektől, holnap reggel telefonálok az orvosnak az allergiavizsgálat és tüdőszűrás miatt. Lehet, hogy le is kell majd mennem hozzá.

Letöltöttem ma a két új Lost részt, van már hozzá magyar felirat, de ezt sem tudtam még megnézni.

Most este leültem OPHU freerollozni, úgy érzem, hogy kifejezetten jól játszottam, tudtam dobni jó lapokat (AK pl., kint volt az AA, valamint QQ-t dobtam miután az emelésemre kaptam egy allint és egy callt, kiderült, hogy AK és AQ volt, nyertem volna ráadásul...), és nyugodtan szépen gyűjtögettem a zsetonokat, szinte végig az első 5-ben voltam. Ekkor következett az a hand, amit a fórum és blogger freerollok topicban kifejtettem, itt már nem kívánom leírni. Valószínűleg tényleg nem vagyok amúgy sem 100%-on, mivel ez a hand és ez a beszélgetés hihetetlenül elvette a kedvem a játéktól. Miután senki nem adott igazat nekem, így valószínűleg én látom rosszul a dolgokat, főleg azért, mert mint láthatjátok abban a topicban valami hihetetlen megaistencsászár tornajátékossal kezdtem vitázni, mivel már az eredményeiről is felvilágosított, hogy utánanézhetek, ha van kedvem. Írtam, hogy nincs, de azért csak utánanéztem. Sunday Milliont még nem nyert, ebben biztos voltam, mert az még csak Breeth-nek sikerült, de mondom egy kis $100k garantált vagy valami hasonlót biztos behúzott már. Tudom, hogy nem olyan nagy szám, de azért az is jólesik az embernek. Néztem a dicsőségfalon, de nem találtam a nevét, persze lehet, hogy csak nem figyeltem eléggé, így szomorúan abbahagytam a keresést abban a tudatban, hogy minden bizonnyal annyira szerény, hogy oda nem írta ki az eredményét, csak nekem árulta el, hogy ő milyen jó is valójában. Ha valami más tornán nyert, és olvassa a naplómat, akkor nyugodtan beírhatja ide a megjegyzésekhez, gratulálni fogok hozzá.

Megfogadtam, hogy utoljára minősítettem valakinek a játékát, mert tényleg semmi értelme. Nekem nem lesz jobb, ha esetleg igazamvan, mivel akkor jobban fog játszani. Ha nincs igazam, akkor megint nem lesz jobb, mert az derül ki, hogy én vagyok a fish. :) Úgyhogy innentől kezdve handekkel kapcsolatos véleményt csak az Alonso topicba írok, na meg itt a saját leosztásaimat, és azon belül is a SAJÁT játékomat fogom véleményezni.

Viszont annyi jó tanácsot is kaptam abban a topicban, hogy biztosan fejlődött tőle a játékom. Csak azt sajnálom, hogy nem a 3 ECOOP event előtt tudtam meg ezeket, mert mostanra már milliomos lennék.

Itt utólag be kell vallanom, mert úgy látom, ott nem esett le, hogy azzal a hsz-re történő pluszos értékelésemmel, és hozzászólásommal szintén gúnyos akartam lenni, de még az sem jött át... Utána meg még amiatt is rosszul érzem magam, hogy gúnyolódok, és kapok utána rá egy jóindulatú megjegyzést, mivel nem vették benne észre a gúnyos szándékot... :(
Itt kérek bocsánatot Casinostól, remélem olvassa. Tényleg köszönöm a jóindulatot, mégha a hsz-t nem is éreztem értékelhetőnek, bár ez lehet, hogy megint az én tournamentes hiányosságaimat bizonyítja. :)

Valószínűleg, ha kicsit jobb napom van, kipihentebb vagyok, akkor nem is foglalkozok azzal a handdel. Ugyanúgy rosszul megjátszottnak ítélem meg most is, és 100%, hogy majd vidáman is, de hogy nem kezdtem volna vitát, az tuti... A topicban még azt is megfogadtam, hogy nem játszok Bodogon tornát, de még ennek sem tettem eleget. Egy 10+1-es R/A$2k gariról estem ki szünet előtt, jobbnak láttam nem rebuyolni. Emellett még cg-n is vesztettem 18$-t, szörnyen játszottam, kedvtelenül és dekoncentráltan, és hát ilyenkor aztán jönnek a peches handek is.

Amit viszont még sikerült ilyen dekoncentrált állapotomban is elérni fórumozótársaimnak, hogy motiváljanak arra, hogy jó tornajátékos legyek, és április végéig ott akarjak lenni a magyar Top100-ban, év végéig pedig a Top50-ben. Úgyhogy mostantól kezdve tornahétvégéket fogok tartani, a cg pedig megmarad a hétköznapokra. Készítek majd valamilyen tervet, hogy mikor milyen versenyeken, mely termekben játsszak.(természetesen azért hétköznapokon ha lesznek értelemes tornák, azokon is el fogok indulni, és most már meg akarom mégegyszer nyerni valamelyik OPHU free-t is, csakazértis :D én úgysem tudom nem komolyan venni, hiába írtam azt is...) Úgy érzem, hogy kicsit szükségem van erre is, mivel be kell vallanom, jó vagy sem, én olyan típusú ember vagyok, aki szomjazik a dicsőségre, azt pedig pókerben a tornákon lehet elérni, persze azért nem rossz, ha az ember degeszre tömi a zsebeit cg-n. :)
Vasárnap máris akad majd egy-két bizonyítási lehetőségem, mivel a Bodog $10k garantáltja mindig ott van, meg fogok próbálni szateliten jegyet nyerni a $100k garantáltra is (bár ezt lehet, hogy megint 7-15$-os tornákra fogom felhasználni, ha sikerül) és Carbonon már kvalifikáltam magam a $50k garantált freerollra.
Kívánjatok sok sikert! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése